Cere o estimare de pret gratuita

Te sunam noi!

Contact

SERVICII DE MUTARE

  • Apartamente si Vile
  • Firme si Birouri
Apartamente si Vile

Impachetarea bunurilor in cutii astfel incat sa eficientizati spatiul, implicit si costurile, poate fi si o misiune foarte grea pentru dumneavoastra, dar echipa Moving Concept va poate ajuta cu aceste servicii de mutare

Moving Concept va furnizeaza echipa si toate materialele necesare procesului mutarii astfel incat efortul dumneavoastra sa fie minim.

Fiecare bun personal necesita o anume metoda de impachetare. Dimensiunea, forma si materialul fiecarei cutii difera in functie de articolul care trebuie impachatat. Noi avem cutiile si materialele de impachetare adecvate pentru bunurile dumneavoastra.

Echipa de mutari Moving Concept va furnizeaza serviciile de imapchetare si/sau despachetare a cutiilor si a mobilierului fara ca dumneavoastra sa faceti cel mai mic efort.

Pianele, mesele de billiard, ceasurile cu pendul, statuetele de marmura, televizoarele cu ecran mare, etc. sunt articole speciale ce necesita o atenta pregatire si manipulare pentru a ajunge cu bine la destinatie.

Incepand de la articole fragile, obiecte de arta pana la piese mari de mobilier, echipa noastra de profesionisti cu experienta in domeniul mutarii va impacheta si proteja cu grija fiecare articol.

Firme si Birouri

Fiecare mutare este diferita si de aceea experienta coordonatorului de mutari al firmei Moving Concept va poate ajuta astfel incat sa aveti o mutare fara griji.

Echipa de mutari Moving Concept are experienta si dispune de echipamentele necesare pentru orice tip de mutare de birouri. Fie ca aveti nevoie de servicii interne de mutare sau servicii de mutare de la o locatie la alta in Bucuresti sau in tara, echipa Moving Concept poate planifica mutarea impreuna cu dumneavoastra., astfel incat sa eficientizeze timpul si sa se incadreze in bugetul alocat acestui proiect.

Fiecare bun personal necesita o anume metoda de impachetare. Dimensiunea, forma si materialul fiecarei cutii difera in functie de articolul care trebuie impachatat. Noi avem cutiile si materialele de impachetare adecvate pentru bunurile dumneavoastra.

Organizarea este principala preocupare cu privire la dimensiunea mutarii mobilierului. Sistemul de etichetare a tuturor articolelor este cheia succesului in mutarile de birouri cu multi angajati. Echipa de mutari Moving Concept lucreaza cu planurile cladirii de la noua locatie asigurand o rapida aranjare a mobilierului pe pozitiile indicate iar angajatii putand incepe lucrul imediat.

Echipa de mutari Moving Concept va impacheta/despacheta computerele si echipamentele IT, va demonta/asambla mobilierul, va incarca/descarca toate articolele in/din camioane si va aranja mobilierul conform planurilor. Toate cutiile necesare impachetarii documentelor, inclusiv etichetele vor fi livrate de catre echipa Moving Concept.

AM PROCESAT PESTE
0

de cutii impachetate

AM CONDUS PESTE
0

de kilometri

De ce sa lucrezi cu Moving Concept

Satisfacerea cerintelor clientilor nostri este prioritatea noastra principala

Transparenta Preturilor
Respectarea Programului
Stabilit
Asistenta In Procesul Mutarii
Estimare de Pret Gratuita

Experienta ne Recomanda

Doresti sa fii contactat de echipa noastra de mutari?

ro_RORomanian