Cere o estimare de pret gratuita

Te sunam noi!

Contact

TESTIMONIALE


UNIQA Asigurari colaboreaza cu firma Moving Concept, obiectul acestei colaborari fiind prestarea de servicii de preluare/manipulare/transport si depozitare obiecte de mobilier si echipamente IT din locatiile UNIQA Asigurari aflate in Bucuresti si in tara.


Pe parcursul acestei colaborari, compania Moving Concept s-a dovedit un partener de încredere, flexibil si capabil sa raspunda schimbarilor generate de piata.


Recomandam firma Moving Concept ca partener de încredere, ale carui solutii si propuneri urmaresc in permanenta cresterea calitatii serviciilor oferite, in conditiile optimizarii preturilor.


Celor interesati le stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Razvan Luca
Manager Achizitii si Logistica, UNIQA Asigurari SA

"GROUPAMA ASIGURĂRI S.A. colaborează cu firma MOVING CONCEPT S.R.L. ca furnizor de servicii de mutare a mobilierului, documentelor şi echipamentelor IT din diferitele agentii din Bucureşti precum şi în alte oraşe din ţară.


Ne exprimăm aprecierea asupra calităţii şi profesionalismului cu care echipa MOVING CONCEPT S.R.L. a realizat toate sarcinile contractuale.


În consecinţă, recomandăm cu toata încrederea şi altor companii colaborări viitoare cu firma MOVING CONCEPT S.R.L., in vederea mutării sediilor de firme sau a echipamentelor speciale."

Cociș Alexandru
Manager Proiecte, Contracte și Investiții Logistice, GROUPAMA ASIGURĂRI S.A.

BIOFARM S.A., confirma aprecierea fata de colaborarea cu societatea MOVING CONCEPT, ca beneficiar al servicilor de mutare mobilier si echipamente specifice de productie, acestea din urma find articole forte grele, care necesita o atentie si grija deosebita.


Am ales sa lucram cu aceasta societate datorita: abilitarii legale, a promptitudinii, flexibilitätii si calitatii servicilor prestate.


Pe parcursul colaborarii noastre S.C. MOVING CONCEPT S.R.L. a manifestat deschidere si angajament spre intelegerea problemelor specific activitatii BIOFARM S.A., fapt ce a dus la obtinerea unor rezultate benefice privind calitatea serviciilor prestate.


In cadrul colaborarii personalul de conducere si executie a dovedit profesionalism, implicare, competenta tehnica si relationala indeplinind cu celeritate activitatatile contractate.


Având in vedere cele de mai sus, ne permitem sa recomandãm societatea mentionata, ca find un colaborator profesionist, corect si de incredere, pentru capacitatea tehnica si experienta de care da dovada in executia lucrarilor de profil.

Lucian Bogaciu

Manager Administrativ, BIOFARM S.A.


In proiectele de mutare, transport si livrare mobilier birou, echipament IT, derulate cu furnizorul Moving Concept din anul 2017 pana in prezent, atat responsabilul de proiect, cat si echipele de mutare au raspuns la fiecare solicitare cu promptitudine si profesinalism, astfel incat toate proeictele au fost finalizate in timp, conform solicitarii SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE SA.


Enumeram o parte din proiectele de mutare recente:


1. Februarie-Martie 2021 – servicii de transport mobilier si echipament IT

- 750 m3 mobilier si echipament IT - impachetare/despachetare, demonatare, transport, remontare, dezinstalare si instalare senzori si distributie mobilier in Bucuresti


2. Februarie 2022 – servicii de transport mobilier si echipament IT

- 390 m3 - mobilier si echipament IT - impachetare/despachetare, demonatare, transport, remontare


Recomandam cu incredere Moving Concept ca un furnizor de servicii de mutare pentru orice firmă cu care va relaționa.

Daniela Vercellino
Director Operational,  SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE SA 

Subscrisa OTP BANK ROMANIA S.A. cu sediul in Bucuresti, Strada Buzesti, nr 66-68, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub Nr.J40/10296/1995, Cod Unic de inregistrare RO 7926069, prin prezenta confirmam ca colaboram cu Societatea Moving Concept pentru servicii de mutare mobilier si echipamente IT, echipa societatii distingandu-se prin modul de indeplinire a obligatiilor, asistenta permanent in vederea desfasurarii in conditii optime a tuturor sarcinilor si rezolvarea operativa a tuturor solicitarilor noastre.


Ca urmare a calitatii serviciilor prestate, a flexibilitatii si promptitunii coordonatorului de proiect si a echipelor, recomandam serviciile oferite de Societatea Moving Concept ca find prestate la un inalt nivel de calitate si profesionalism.

Orlando Petrescu
Manager, Departamentul Logistica, OTP BANK ROMANIA S.A.

Prin prezenta scrisoare de recomandare dorm sane exprimam aprecierea fata de profesionalismul echipelor si bun colaborare avuta cu managerii de proiect ai societatii MOVING CONCEPT SRL.


Atat societatea cat si membrii echipei MOVING CONCEPT SRL au dat dovada de indeplinirea cerintelor, obligatiilor si oferirea excelenta de cunostinte avansate in domeniul mutarilor.


Am ales colaborarea cu MOVING CONCEPT RL datorita punctualiatii si a randamentului de care au dat dovada, find alegerea ce a mai potrivita pentru solicitarile noastre cu privire la serviciile de mutari.


Prin urmare, recomandam cu incredere societatea MOVING CONCEPT SRL ca furnizor de servicii de mutare.

Gabriel Enache-Soare
Facility Manager, Molson Coors Global Business Services SRL

"Confirmam prin prezenta colaborarea intre LUXOFT PROFESSIONAL ROMANIA S.R.L. si Moving Concept S.R.L in calitate de furnizor pentru servicii de mutare (manipulare, impachetare/despachetare mobilier de birou si

echipament IT).


Ne exprimam aprecierea privind colaborarea cu firma Moving Concept, respectarea termenelor si timpilor de execute, calitatea serviciilor, seriozitatea, profesionalismul si responsabilitatea personalului, motive care conduc la continuarea colaborarii cu Moving Concept S.R.L."

LUXOFT PROFESSIONAL ROMANIA S.R.L.

"Asociația Română a Băncilor își exprimă aprecierea asupra calității și profesionalismului serviciilor de mutare prestate de furnizorul Moving Concept.


Recomandăm colaborarea cu furnizorul Moving Concept ca fiind un partener de încredere, flexibil, atent la nevoile clienților și bine pregătit profesional, care oferă servicii prompte și soluții optime pentru solicitările noastre."

Gabriela Folcuț

Director Executiv, Asociația Română a Băncilor

ro_RORomanian